ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
Mouzakis Truck Service & Repair
Συνεργείο Φορτηγών & Μηχανημάτων Έργων Man & Mercedes Benz Ασπρόπυργος Αττικής & Ρέθυμνο Κρήτη


Το συνεργείο φορτηγών και μηχανημάτων έργων “Mouzakis” με επικεφαλής του τον κ. Διονύσιο Μουζάκη (Διπλωματούχο Μηχανοτεχνίτη Βαρέων Οχημάτων και κάτοχο Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος), δραστηριοποιείται από το 2015 στον χώρο της επισκευής και τεχνικής συντήρησης φορτηγών, ημιφορτηγών και μηχανημάτων έργων τύπου Man και Mercedes Benz.

Διαθέτοντας 2 συνεργεία, στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Ρέθυμνο Κρήτης, το συνεργείο μας, παρέχει σε κάθε του πελάτη άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και την παροχή λύσεων ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις βλαβών.
 
 

 


 

 
Κινητό Συνεργείο

Η ίδρυση ενός Κινητού Συνεργείου αποτελούσε στόχο του Δ. Μουζάκη, από το 2010 όταν βρέθηκε στην Γερμανία για την παρακολούθηση σχετικού σεμιναρίου με τίτλο «ON ROAD TRUCK REPAIR , (part.1)» με πάνω από 120 συμμετέχοντες Πανευρωπαϊκά. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία του στο αντικείμενο των επισκευών οχημάτων, θέλησε να εισάγει αυτή την ιδέα και στην Ελλάδα, αφού θεώρησε ότι μια ακόμα σημαντική ανάγκη του επαγγελματία είναι η επί τόπου επισκευή (on road repair), μιας αντιμετωπίσιμης στο δρόμο βλάβης και όχι απαραίτητα η μεταφορά στο συνεργείο.

Το κινητό συνεργείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για την αντιμετώπιση κάθε είδους βλάβης ή προγραμματισμένης συντήρησης, ενώ εξυπηρετεί όλο το 24ωρο την Κρήτη και όλη την Αττική.
   
  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)

Η Εταιρική Ευθύνη αποτελεί σημαντικό κομμάτι του συνεργείου μας. Για εμάς η συνεισφορά στην κοινωνία και το περιβάλλον είναι ένας από τους βασικούς στόχους που έχουμε θέσει. Πρωτεύον μέλημα μας είναι το συνεργείο μας να είναι πάντα σύμφωνο με την κείμενη νομοθεσία, τα ηθικά πρότυπα και τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Το συνεργείο μας Mouzakis Truck Service τηρεί αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές, οι οποίες ελέγχονται από διάφορους οργανισμούς και φορείς. Εξίσου προτεραιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

 


 

 
Δέσμευσή μας επίσης είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς αυτό αποτελεί για εμάς βασικό συστατικό του τρόπου που διοικούμε το συνεργείο μας, του τρόπου που δουλεύουμε καθημερινά και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής που χαράσσουμε.
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική και σε όλη την Κρήτη.