ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Facebook
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Mouzakis | Συνεργείο Φορτηγών & Μηχανημάτων Έργων Man & Mercedes Benz Ασπρόπυργος Αττικής & Ρέθυμνο Κρήτη


Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το φορτηγό, το ημιφορτηγό ή το μηχάνημα έργων το οποίο διαθέτετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και η έμπειρη ομάδα μας θα αναλάβει άμεσα την επισκευή του και την παράδοσή του στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Το συνεργείο μας “Mouzakis” αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών Mercedes - Benz και Man και χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στον χώρο, μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια σε οποιαδήποτε βλάβη αλλά και να σας εγγυηθεί για την σωστή και άμεση επισκευή του οχήματός σας.
 
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Service Φορτηγών & Μηχανημάτων Έργων
  Επισκευή Κινητήρων
  Σασμάν
  Υδραυλικό Τιμόνι
  Διαφορικό
  Συστήματα διεύθυνσης
  Φρένα
...και ότι άλλο χρειάζεστε για την σωστή λειτουργία του φορτηγού σας!
 
ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, το οποίο είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στο σημείο που έχει παρουσιάσει το όχημά σας πρόβλημα. Έτσι, δεν χρειάζεται η μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας και γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο.
 
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

 


 

 
 
Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα συνεργεία φορτηγών, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του συνεργείου μας. 

Η έμπειρη ομάδα μας η οποία παρακολουθεί τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο φορτηγό ή στο ημιφορτηγό σας.

Στο συνεργείο μας κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας για την πορεία των εργασιών και παραδίδουμε πάνα το όχημα την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική και σε όλη την Κρήτη.